Галушки з молоком

Галушки з молоком
Галушки з молоком
  • Молоко – 0,5 л,
  • картопля – 2-3 шт.,
  • яйце – 1 шт.,
  • цибуля – 1 шт.,
  • олія,
  • сіль,
  • перець.

Картоплю відварити, очистити і натерти на тертці. Цибулю почистити, дрібно порізати, злегка обсмажити на олії, додати до картоплі. Вбити яйця з сіллю і перцем, добре перемішати і сформувати галушки. У каструлі закип’ятити воду, додати сіль і варити галушки 10 хв. Закип’ятити молоко, дати йому трохи охолонути і зняти пінку. Розкласти галушки по тарілках і залити теплим молоком. Подавати до столу теплими.

Марченко В. О.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *