Гарбуз із м’ясом

Гарбуз із м'ясом

Гарбуз із м’ясом і капустою підкорить усю вашу сім’ю – більш насиченої та ароматної страви ви ще не бачили. Упевнені, вона сподобається всім, а про додаткову порцію і мови бути не може – обов’язково готуйте відразу подвійну! З’їдять і ще попросять!

Склад:

  • Гарбуз500 г,
  • капуста білоголова500 г,
  • куряче філе500 г,
  • цибуля2 шт.,
  • смалець3 ст. л.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:

Цибулю наріжте кубиками й разом із м’ясом обсмажте в сковороді до золотистої скоринки. Капусту дрібно наріжте й додайте до цибулі. Ретельно перемішайте й тушкуйте під закритою кришкою близько 10-15 хв.

Гарбуз очистіть, наріжте тонкими слайсами або дрібними кубиками й викладіть поверх інших інгредієнтів. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте, поки гарбуз не стане м’яким. Додайте трохи спецій і подавайте страву до столу гарячою.

До тушкованого гарбуза найкраще приготувати ніжне картопляне пюре, розсипчастий рис або тушковану квасолю.

«УЮТ» №41

FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *