Гарбуз із м’ясом
Гарбуз із м’ясом і капустою підкорить усю вашу сім’ю – більш насиченої та ароматної страви ви ще не бачили. Упевнені, вона сподобається всім, а про додаткову порцію і мови бути не може – обов’язково готуйте відразу подвійну! З’їдять і ще попросять!
Склад:
- Гарбуз – 500 г,
- капуста білоголова – 500 г,
- куряче філе – 500 г,
- цибуля – 2 шт.,
- смалець – 3 ст. л.,
- сіль,
- перець.
Приготування:
Цибулю наріжте кубиками й разом із м’ясом обсмажте в сковороді до золотистої скоринки. Капусту дрібно наріжте й додайте до цибулі. Ретельно перемішайте й тушкуйте під закритою кришкою близько 10-15 хв.
Гарбуз очистіть, наріжте тонкими слайсами або дрібними кубиками й викладіть поверх інших інгредієнтів. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте, поки гарбуз не стане м’яким. Додайте трохи спецій і подавайте страву до столу гарячою.
До тушкованого гарбуза найкраще приготувати ніжне картопляне пюре, розсипчастий рис або тушковану квасолю.
«УЮТ» №41