Гарбузовi млинцi

Гарбузовi млинцiІдеальна страва для снідан­ку. Млинці виходять сит­ними і в міру солодкими. Якщо не любите сир, може­те приготувати начинку з улюблених фруктів або ж просто полити випічку си­ропом.

Молоко – 250 мл, яй­ця – 2 шт., гарбуз – 100 г, борошно – 160 г, вершкове масло – 20 г, сир – 400 г, цукрова пу­дра – 0,5 ст. л., сіль за смаком.

Очистіть гарбуз і по­містіть його в розігріту до 180 °C духовку на 30-40 хв., приготуйте з нього пюре.

У глибокому посуді змі­шайте молоко з яйцями, гарбузове пюре, сіль і борошно. У вас повин­на вийти однорідна маса. Випікайте тонкі млинці на сковороді.

Щоб приготувати ніжну начинку, перетріть сир че­рез сито і змішайте його з цукровою пудрою. Рівно­мірно розподіліть начинку по поверхні млинців і згор­ніть їх рулетом.

Розріжте рулетики нав­піл і помістіть у змащену маслом форму для запі­кання. Зверху на млинці викладіть невеликі шма­точки вершкового масла, присипте їх цукром за сма­ком.

Поставте форму в розі­гріту до 180 °C духовку на 15-20 хв.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber