Гарбузовi млинцi
Ідеальна страва для сніданку. Млинці виходять ситними і в міру солодкими. Якщо не любите сир, можете приготувати начинку з улюблених фруктів або ж просто полити випічку сиропом.
Молоко – 250 мл, яйця – 2 шт., гарбуз – 100 г, борошно – 160 г, вершкове масло – 20 г, сир – 400 г, цукрова пудра – 0,5 ст. л., сіль за смаком.
Очистіть гарбуз і помістіть його в розігріту до 180 °C духовку на 30-40 хв., приготуйте з нього пюре.
У глибокому посуді змішайте молоко з яйцями, гарбузове пюре, сіль і борошно. У вас повинна вийти однорідна маса. Випікайте тонкі млинці на сковороді.
Щоб приготувати ніжну начинку, перетріть сир через сито і змішайте його з цукровою пудрою. Рівномірно розподіліть начинку по поверхні млинців і згорніть їх рулетом.
Розріжте рулетики навпіл і помістіть у змащену маслом форму для запікання. Зверху на млинці викладіть невеликі шматочки вершкового масла, присипте їх цукром за смаком.
Поставте форму в розігріту до 180 °C духовку на 15-20 хв.