Гарбузові оладки з яблуками

Гарбузові оладки з яблуками
Гарбузові оладки з яблуками

Сонячний гарбуз на сніданок у похмурий вогкий день – те, що треба! А якщо додати до нього яблучко і сметанку – саме справжня смакота!

Для того щоб переконатися у цьому, натріть 300-400 г гарбуза з двома яблуками на тертці. Додайте трохи солі і перемішайте з двома яйцями і 2-3 ст. л. цукру. Залишилося додати борошно (4-5 ст. л., але чим менше буде борошна, тим ніжніше і соковитіше вийдуть оладки) і все ретельно перемішати. Розігрійте на сковороді олію і викладайте на неї яблучно-гарбузову масу ложкою. Смажити до рум’яної скоринки на невеликому вогні (приблизно 15 хв.), акуратно перевертаючи дерев’яною лопаткою. Такі оладки гарні як зі сметаною, так і з медом. Приємного вам апетиту!

В. А. Мірошниченко, м. Дніпро

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *