Гарячі циганські “мандарини”

Гарячі циганські “мандарини”Від цієї закуски ваші гості будуть у захваті! Незвичайні «мандаринки» із ситною начинкою сподобаються всім без винятку!

Куряче філе – 1 шт., морква – 2 шт., сіль – 2 ст. л., чорний мелений перець – 0,5 ч. л., майонез – 4 ст. л., часник – 3 зубки, твердий сир – 150 г, зелень за смаком, чорний перець (горошком) – 5-6 шт.

Відваріть моркву, окремо – куряче філе, додавши у воду 1 ст. л. солі і 5-6 горошин чорного перцю. На дрібній тертці натріть сир і очищені зубки часнику. Невеликими шматочками наріжте відварене куряче філе, подрібніть зелень.

Покладіть у глибокий посуд сир, часник, м’ясо і подрібнену зелень, додайте майонез і чорний мелений перець, гарненько все перемішайте.

Натріть на дрібній тертці відварену моркву, відіжміть зайву рідину. Змастіть руки соняшниковою олією, сформуйте коржик із моркви, усередину помістіть начинку з курятини і зліпіть «мандаринки».

FacebookTwitterPinterest