Гороховий суп із копченими реберцями

Гороховий суп із копченими реберцями
Гороховий суп із копченими реберцями

Склад:

  • Реберця – 1 кг,
  • горох морожений – 250 г,
  • морква – 2 шт.,
  • цибулина,
  • картопля – 4 шт.,
  • кріп,
  • петрушка,
  • сіль,
  • перець,
  • олія,
  • масло – 20 г.

Приготування

Відварити реберця близько півгодини.

Одну морквину порізати кружечками й разом із горохом та чищеною картоплею додати у суп. Іншу морквину, потерту на мілкій терці, та подрібнену цибулю пасерувати на сковороді.

Уже перед закінченням варіння додати сіль, перець, кріп та масло. Картоплю розім’яти, але не всю. Проварити ще 5 хв.

Смакує з сухариками.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *