Гречаники з печінкою

Гречаники з печінкою
Гречаники з печінкою
  • Печінка – 500 г,
  • відварена гречка – 1,5 скл.,
  • яйця – 2 шт.,
  • цибуля – 1 шт.,
  • борошно – 3 ст. л.,
  • сіль, перець – за смаком.

Відварити гречану крупу до повної готовності у підсоленій воді, остудити. Очистити цибулю і пропустити через м’ясорубку. Також пропустити через м’ясорубку шматочки печінки. Змішати у глибокому посуді подрібнену цибулю, печінку і відварену гречану крупу. Вбити яйця, всипати борошно, додати чорний мелений перець і сіль – за смаком. Викладати масу ложкою у розігріту олію та обсмажувати до готовності з кожного боку приблизно 5-7 хв.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *