Гречка і Льон врятує від діабету

Моя знайома, як тільки дізналася, що у неї діабет у початковій стадії, почала боротися із зайвим цукром за допомогою насіння льону та гречки.
Вона з’їдала по 1 ч. л. насіння льону вранці й увечері, запиваючи водою, молоком або компотом.
Можна робити і так званий слиз: 3 ч. л. насіння залити 1 скл. охолодженої кип’яченої води, дати настоятися протягом трьох годин, періодично помішуючи, і випити перед сном.
Лляну терапію знайома чергувала з гречаною (по три місяці з перервами 5-10 днів). Молола у кавомолці гречку на борошно, потім 2 ст. л. ретельно розмішувала у склянці кефіру і пила вранці та ввечері за 0,5 год. до їди.
З діабетом допомагає впоратися і цедра лимона. 2 ст. л. сухої чи свіжої цедри лимона залити 2 скл. окропу, тримати на малому вогні півгодини, дати постояти 10 хв. і процідити. Пити по 0,5 скл. тричі на день за 30 хв. до їди. Курс – місяць, після тижневої перерви можна повторити.
Таїсія Конорєз, м. Полтава