Гречка по-новому

«УЮТ» №23-2019
- Гречана крупа – 150 г,
- вершкове масло – 50 г,
- сир – 80 г,
- морквина,
- цибулина,
- помідор,
- яйця – 3 шт.,
- вода – 250 мл,
- сіль, перець.
Відваріть гречану крупу в злегка підсоленій воді. Cир натріть на тертці, варені яйця наріжте дрібними шматочками, цибулю – кубиками, моркву – на тертці.
Обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору, потім додайте нарізаниий невеликими шматочками помідор і тушкуйте ще пару хвилин.
На дно форми, змащену олією, викладіть половину підготовленої каші, присипте сиром, потім викладіть половину обсмажених овочів і посипте подрібненими яйцями. Після викладіть решту відвареної гречки, знову тушковані овочі і присипте все тертим сиром.
Запікайте при 200 °С протягом 10-15 хв.