Гречка по-новому

Гречка по-новому
Гречка по-новому

«УЮТ» №23-2019

  • Гречана крупа – 150 г,
  • вершкове масло – 50 г,
  • сир – 80 г,
  • морквина,
  • цибулина,
  • помідор,
  • яйця – 3 шт.,
  • вода – 250 мл,
  • сіль, перець.

Відваріть гречану крупу в злегка підсоленій воді. Cир натріть на тертці, варені яйця наріжте дрібними шматочками, цибулю – кубиками, моркву – на тертці.

Обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору, потім додайте нарізаниий невеликими шматочками помідор і тушкуйте ще пару хвилин.

На дно форми, змащену олією, викладіть половину підготовленої каші, присипте сиром, потім викладіть половину обсмажених овочів і посипте подрібненими яйцями. Після викладіть решту відвареної гречки, знову тушковані овочі і присипте все тертим сиром.

Запікайте при 200 °С протягом 10-15 хв.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *