«Грецький» салат

- 2 болгарських перці,
- 3 помідори,
- 5 свіжих огірків,
- 1/2 червоної цибулини,
- 150 г бринзи,
- 15 маслин без кісточок,
- 1 ст. л. лимонного соку,
- 2 зубки часнику,
- сіль,
- чорний мелений перець,
- 0,5 ч. л. орегано,
- 4 ст. л. оливкової олії.
Наріжте великими кубиками очищені перці, помідори й огірки та півкільцями червону цибулю. Помістіть овочі в салатник.
Щоб приготувати заправку, пропустіть часник через прес, змішайте його з сіллю, чорним меленим перцем, лимонним соком і оливковою олією. Заправте закуску, додайте нарізану кубиками бринзу, орегано й маслини.