«Грецький» салат

Грецький салат
«Грецький» салат
  • 2 болгарських перці,
  • 3 помідори,
  • 5 свіжих огірків,
  • 1/2 червоної цибулини,
  • 150 г бринзи,
  • 15 маслин без кісточок,
  • 1 ст. л. лимонного соку,
  • 2 зубки часнику,
  • сіль,
  • чорний мелений перець,
  • 0,5 ч. л. орегано,
  • 4 ст. л. оливкової олії.

Наріжте великими кубиками очищені перці, помідори й огірки та півкільцями червону цибулю. Помістіть овочі в салатник.

Щоб приготувати заправку, пропустіть часник через прес, змішайте його з сіллю, чорним меленим перцем, лимонним соком і оливковою олією. Заправте закуску, додайте нарізану кубиками бринзу, орегано й маслини.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *