Грибний розсольник на курячому бульйоні

Грибний розсольник на курячому бульйоні
Грибний розсольник на курячому бульйоні
  • 300 г курячих спинок,
  • 100 г грибів солених,
  • 3 картоплини,
  • ріпчаста цибулина,
  • морквина,
  • 3 ст. л. олії,
  • 1 ч. л. соєвого соусу,
  • 1 ч. л. борошна,
  • лавровий листочок,
  • сіль.

Курячі спинки залити водою і варити до готовності. Бульйон процідити і покласти до нього нарізані соломкою картоплю і солені гриби. Дрібно нарізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву спасерувати до світло-жовтого кольору. Додати борошно і при постійному помішуванні влити соєвий соус. Коли картопля у бульйоні звариться, додати цибулю з морквою, лавровий листочок і посолити за смаком.

Ганна Куліш, Київська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.