Грибний розсольник

Грибний розсольник
Грибний розсольник
  • Лісові гриби – 250 г (будь-які),
  • солоні огірки – 4 шт.,
  • картопля – 5 шт.,
  • корінь селери – 200 г,
  • морквина,
  • цибулина,
  • олія,
  • сіль,
  • чорний мелений перець.

Відваріть підготовлені гриби в каструлі з 2 л води. Потім гриби вийміть, дрібно наріжте.

Очищену картоплю наріжте кубиками й варіть у грибному відварі до напівготовності.

Цибулю, моркву, селеру, подрібніть. Цибулю пасеруйте на олії. Додайте моркву й селеру. Тушкуйте 10 хв.

Гриби покладіть до овочів. Посоліть і поперчіть. Доведіть до готовності й додайте до картоплі. Варіть 7-8 хв.

Солоні огірки наріжте соломкою, додайте в суп і готуйте ще 5 хв.

Зніміть із вогню і дайте розсольнику настоятися протягом півгодини. При подачі прикрасьте свіжою зеленню.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *