Грибний суп

Цей смачний суп із грибами відмінно зігріє і наситить. Для його приготування бажано використовувати справжні лісові гриби, але якщо немає можливості – беріть печериці.
- Гриби – 5 шт.,
- морквина,
- цибулина,
- цибуля-порей – 1 шт.,
- макарони – 3 ст. л.,
- вершки – 200 мл,
- борошно – 1 ст. л.,
- вершкове масло – 10 г,
- олія – 1 ст. л.,
- вода – 1 л, сіль,
- чорний мелений перець.
Наріжте кубиками цибулю, моркву і білу частину порею. Пасеруйте на олії, підсоліть. Перемістіть засмажку в каструлю, залийте окропом. Доведіть до кипіння, додайте дрібні макарони і варіть протягом 7 хв.
Наріжте гриби тоненькими пластинами, відкладіть найбільші. Решту подрібніть і додайте в суп. Улийте вершки, додайте спеції і закип’ятіть.
Обсмажте на сухій сковорідці борошно, усипте його в каструлю і проваріть протягом 5 хв. Обсмажте відкладені грибні пластинки на вершковому маслі до золотистого кольору.
Готовий суп розлийте по тарілках і прикрасьте підсмаженими грибами.