Грибний торт

Для тіста:
- яйця – 4 шт.,
- сметани – 0,5 скл.,
- олія – 3 ст. л.,
- розпушувач – 1,5 ч. л.,
- щіпочка солі,
- гриби – 300 г,
- олія для смаження, борошно – 1,5 скл.
Для крему:
- твердий сир – 150 г,
- вершки (10-15 %) – 300 мл.
Для прикраси:
- пучок зелені кропу,
- твердий сир – 100 г.
Включити на розігрів (до 180 °С) духовку і зайнятися грибами – дрібненько нарізати й обсмажити до готовності, злегка присоливши.
Для тіста збити яйця, додати сметану й олію, а потім невеликими порціями додати борошно.
У готове тісто викласти обсмажені гриби, сіль і гарненько перемішати. Заповнити тістом роз’ємну форму, застелену пергаментом, і помістити у духовку на півгодини. Злегка остиглий корж розрізати і приступити до приготування сирного крему.
Вершки необхідно довести до кипіння у сотейнику і викласти туди натертий сир. При постійному помішуванні необхідно домогтися його часткового розплавлення.
Гарячим кремом змастити остиглі коржі і боки торта.
Прикрасити його дрібно натертим сиром і подрібненим кропом, а потім прибрати на пару годин у холодильник.