Грінки «Золоті»

Грінки Золоті
Грінки «Золоті»

Нарізаємо третину батона скибочками завтовшки по 0,5 см. Розтоплюємо вершкове масло – стільки, щоб вийшло з третини склянки. Додаємо до нього пару столових ложок соєвого соусу, чверть чайної ложки куркуми, а ще чорний мелений перець і сіль за смаком, якщо любите солоне (сіль і у соєвому соусі вже є). Щедро намазуємо цією сумішшю скибочки батона з двох сторін і обсмажуємо на грилі чи у духовці при 200 °С до золотистого кольору з обох сторін. Тим часом подрібнюємо пару зубчиків часнику і змащуємо ним готові грінки.

М. Романенко, Черкаська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *