Грушево-сливовове варення (без цукру)

Грушево-сливовове варення

  • 4 кг стиглих груш,
  • 2 кг слив,
  • 2 л води.

Із цієї кількості продуктів виходить 5 л грушево-сливового варення.

Груші очистіть від шкірки і серединок, наріжте часточками. Сливи очистіть від кісточок і розділіть на половинки.

Груші і сливи з’єднайте в тазу, залийте водою. Варення слід варити на повільному вогні до закипання. Цю процедуру повторюйте протягом дня 5 разів, поки маса не стане однорідною. Охолоджене варення слід розкласти по банках і закрити.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *