Гарбузові оладки з яблуком
Їх незрівнянний аромат, яскравий вигляд і ніжний смак оцінять усі фанати солодких та водночас корисних сніданків.

Склад:
- Гарбуз – 200 г,
- яблуко – 1 шт.,
- кефір – 150 мл,
- цукор – 100 г,
- ванільний цукор – 1 ч. л.,
- яйця – 2 шт.,
- борошно – 130 г,
- розпушувач – 1 ч. л.,
- сіль.
Приготування
Очистіть гарбуз і натріть його на дрібній тертці. Яблуко також натріть на дрібній тертці, додайте до гарбуза та перемішайте.
В окремій ємності збийте яйця з сіллю, звичайним та ванільним цукром. Влийте кефір. Перемішайте. Отриману суміш перелийте до гарбузово-яблучної маси. Перемішайте. Додайте борошно та розпушувач. Перемішайте.
Викладіть на розігріту сковороду тісто. Обсмажте оладки з двох сторін під кришкою до золотистості.
Справжні ласуни можуть полити готові оладки варенням, медом або згущеним молоком. Ще цю страву варто подавати зі сметаною та м’ятою.
«Уют» №41-13.10.2022