Гарбузові оладки з яблуком

Їх незрівнянний аромат, яскравий вигляд і ніжний смак оцінять усі фанати солодких та водночас корисних сніданків.

Гарбузові оладки з яблуком

Склад:

  • Гарбуз – 200 г,
  • яблуко – 1 шт.,
  • кефір – 150 мл,
  • цукор – 100 г,
  • ванільний цукор – 1 ч. л.,
  • яйця – 2 шт.,
  • борошно – 130 г,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • сіль.

Приготування

Очистіть гарбуз і натріть його на дрібній тертці. Яблуко також натріть на дрібній тертці, додайте до гарбуза та перемішайте.

В окремій ємності збийте яйця з сіллю, звичайним та ванільним цукром. Влийте кефір. Перемішайте. Отриману суміш перелийте до гарбузово-яблучної маси. Перемішайте. Додайте борошно та розпушувач. Перемішайте.

Викладіть на розігріту сковороду тісто. Обсмажте оладки з двох сторін під кришкою до золотистості.

Справжні ласуни можуть полити готові оладки варенням, медом або згущеним молоком. Ще цю страву варто подавати зі сметаною та м’ятою.

«Уют» №41-13.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *