Гарбузові палички
Гарбузові палички – поживна страва, яка ідеальна для швидкого і ситного перекусу.

Склад:
- Гарбуз – 700 г,
- крохмаль – 1 ст. л.,
- кориця – 1 ч. л.,
- олія – 2 ст. л.
Приготування
Очищаємо гарбуз від шкірки. Нарізаємо його брусочками шириною 1-1,5 см.
Змішуємо крохмаль із меленою корицею. Всипаємо отриману суміш до гарбуза. Добре перемішуємо, рівномірно її розподіляючи. Вливаємо олію. Знову перемішуємо.
Застилаємо деко пергаментом. Викладаємо гарбузові палички в один шар. Відправляємо у розігріту до 200 °С духовку на 20 хв.
Рекомендуємо подавати таку страву до чаю. Для цього подрібнюємо 40 г волоських горіхів у крихту. Поливаємо готові палички з гарбуза медом. Потім посипаємо їх горіховою крихтою.
Надзвичайно смачне частування готове!
Можна приготувати несолодкі палички з гарбуза.
Для цього змішуємо 1 ст. л. крохмалю з 1 ч. л. сушеного часнику. Додаємо 0,25 ч. л. солодкої меленої паприки, 0,5 ч. л. солі та трохи чорного перцю. Усе перемішуємо. Поступово розподіляємо паніровку по гарбузовим брусочкам. І тільки після додавання олії відправляємо їх запікатися. Отак швидко і просто вам вдасться приготувати другий варіант цієї яскравої закуски.
«Уют» №45-10.11. 2022