Гарбузові палички

Гарбузові палички – поживна страва, яка ідеальна для швидкого і ситного перекусу.

Гарбузові палички

Склад:

  • Гарбуз – 700 г,
  • крохмаль – 1 ст. л.,
  • кориця – 1 ч. л.,
  • олія – 2 ст. л.

Приготування

Очищаємо гарбуз від шкірки. Нарізаємо його брусочками шириною 1-1,5 см.

Змішуємо крохмаль із меленою корицею. Всипаємо отриману суміш до гарбуза. Добре перемішуємо, рівномірно її розподіляючи. Вливаємо олію. Знову перемішуємо.

Застилаємо деко пергаментом. Викладаємо гарбузові палички в один шар. Відправляємо у розігріту до 200 °С духовку на 20 хв.

Рекомендуємо подавати таку страву до чаю. Для цього подрібнюємо 40 г волоських горіхів у крихту. Поливаємо готові палички з гарбуза медом. Потім посипаємо їх горіховою крихтою.

Надзвичайно смачне частування готове!

Можна приготувати несолодкі палички з гарбуза.

Для цього змішуємо 1 ст. л. крохмалю з 1 ч. л. сушеного часнику. Додаємо 0,25 ч. л. солодкої меленої паприки, 0,5 ч. л. солі та трохи чорного перцю. Усе перемішуємо. Поступово розподіляємо паніровку по гарбузовим брусочкам. І тільки після додавання олії відправляємо їх запікатися. Отак швидко і просто вам вдасться приготувати другий варіант цієї яскравої закуски.

«Уют» №45-10.11. 2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *