Гарбузово-лимонне варення

Гарбузово-лимонне варення, виходить не тільки яскравим, красивим, ароматним та апетитним, але й смачним, а також надзвичайно корисним. Цей десерт стане чудовою профілактикою простудних захворювань, оскільки чудово зміцнює імунітет.

Гарбузово-лимонне варення

Склад:

  • Гарбуз – 3 кг,
  • цукор – 3 кг,
  • лимон – 3 шт.

Приготування

Гарбуз очищаємо від шкірки та насіння і шаткуємо тонкою соломкою. Лимони миємо, висушуємо і нарізаємо також тонкою соломкою.

Додаємо лимони до гарбуза, засипаємо цукром, легко перемішуємо і залишаємо при кімнатній температурі. Через 2-2,5 год. цукор повністю розтане і гарбуз випустить сік.

Переливаємо все в емальовану каструлю чи велику миску і ставимо на середній вогонь.

Доводимо до кипіння і готуємо 5-7 хв., вимикаємо. Через 2-3 год. повторюємо цю процедуру.

Розкладаємо в стерильні баночки невеликого розміру, щільно закручуємо кришками.

Смачного!

«Уют» №45-10.11.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *