Гарбузовий пиріг із сиром

Навіть ті, хто не любить цього яскравого овочу, смакуватимуть гарбузовий пиріг із сиром із задоволенням.

Гарбузовий пиріг із сиром

Склад:

  • Гарбуз – 600 г,
  • кисломолочний сир – 400 г,
  • кориця – 1 ч. л.,
  • цукор – 100 г,
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.,
  • яйця – 2 шт.,
  • пісочне печиво – 350 г,
  • вершкове масло – 150 г,
  • цукрова пудра.

Приготування

Гарбуз запечіть у духовці 30-40 хв. при температурі 200 °С. Він має стати дуже м’яким. Залиште гарбуз до охолодження, а потім подрібніть блендером.

Кисломолочний сир змішайте з яйцями, цукром, корицею і кукурудзяним крохмалем. Потім до сирної маси додайте гарбузове пюре і перемішайте.

Пісочне печиво подрібніть і додайте м’яке вершкове масло. Ретельно перемішайте.

Викладіть масляну крихту у форму для запікання і утрамбуйте руками або за допомогою склянки. Сформуйте бортики. Вилийте гарбузово-сирну масу і випікайте 40 хв. при температурі 180 °С.

Готовий пиріг посипте цукровою пудрою.

  «Погляд часу» №42-20.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *