Гірчична картопля по-німецьки

Багато хто нехтує простими гарнірами, намагаючись приготувати щось незвичайне і складне. Ми знаємо, як звичайну картоплю перетворити в неймовірно смачну страву. Незважаючи на те, що варена картопля – це безсмертна класика, простий і доступний соус може повністю змінити смак страви!

Гірчична картопля по-німецьки

Склад:

  • Картопля – 1 кг,
  • винний оцет – 4 ст. л.,
  • оливкова олія – 100 мл,
  • гірчиця – 2 ст. л.,
  • зелень,
  • сіль.

Приготування

Наріжте картоплю брусочками. Залийте її водою і варіть близько 15 хв. до готовності.

Змішайте зернисту гірчицю, подрібнену зелень, сіль, винний оцет і оливкову олію.

Злийте воду з картоплі, додайте приготовлений гірчичний соус і перемішайте.

«Уют» №15-08.04.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *