Гірчична картопля по-німецьки
Багато хто нехтує простими гарнірами, намагаючись приготувати щось незвичайне і складне. Ми знаємо, як звичайну картоплю перетворити в неймовірно смачну страву. Незважаючи на те, що варена картопля – це безсмертна класика, простий і доступний соус може повністю змінити смак страви!

Склад:
- Картопля – 1 кг,
- винний оцет – 4 ст. л.,
- оливкова олія – 100 мл,
- гірчиця – 2 ст. л.,
- зелень,
- сіль.
Приготування
Наріжте картоплю брусочками. Залийте її водою і варіть близько 15 хв. до готовності.
Змішайте зернисту гірчицю, подрібнену зелень, сіль, винний оцет і оливкову олію.
Злийте воду з картоплі, додайте приготовлений гірчичний соус і перемішайте.
«Уют» №15-08.04.2021