Голландський м’ясний рулет
Голландський м’ясний рулет здивує вас своїм приголомшливим смаком та простою технологією приготування. Завдяки спеціям, доданим у фарш, він виходить надзвичайно ароматним та смачним.

Склад:
- Яловичий фарш – 1 кг,
- хліб – 180 г,
- молоко – 250 г,
- мускатний горіх – 0,25 ч. л.,
- коріандр – 0,5 ч. л.,
- зелена цибуля – 30 г,
- твердий сир – 150 г,
- яйця – 3 шт.,
- панірувальні сухарі – 2 ст. л.,
- вода – 50 мл,
- лавровий лист – 1 шт.,
- перець горошком – 3 шт.,
- цибулина,
- олія,
- сіль,
- перець.
Приготування
Скибочки білого хліба залийте молоком. Розімніть хліб, перетворюючи його на кашку. Зелену цибулю подрібніть. Натріть на дрібній тертці сир. Додайте його і зелену цибулю до хліба. Всипте сіль, мелений перець, мускатний горіх і мелений коріандр. Перемішайте. Вбийте яйця і всипте панірувальні сухарі. Перемішайте.
Цибулю наріжте четвертинками. Викладіть її на дно форми, змащеної олією.
Руками, змоченими у воді, сформуйте з фаршу два великі рулети. Викладіть їх на цибулю.
Влийте у форму для запікання воду. Додайте горошинки запашного перцю та лавровий лист. Відправте в розігріту до 180 °С духовку на 60 хв.
Наріжте готовий рулет на порційні шматочки і подавайте з гарніром. Запечена картопля з пармезаном та травами – ідеальний варіант.
«Уют» №47-24.11.2022