Голландський м’ясний рулет

Голландський м’ясний рулет здивує вас своїм приголомшливим смаком та простою технологією приготування. Завдяки спеціям, доданим у фарш, він виходить надзвичайно ароматним та смачним.

Голландський м'ясний рулет

Склад:

  • Яловичий фарш – 1 кг,
  • хліб – 180 г,
  • молоко – 250 г,
  • мускатний горіх – 0,25 ч. л.,
  • коріандр – 0,5 ч. л.,
  • зелена цибуля – 30 г,
  • твердий сир – 150 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • панірувальні сухарі – 2 ст. л.,
  • вода – 50 мл,
  • лавровий лист – 1 шт.,
  • перець горошком – 3 шт.,
  • цибулина,
  • олія,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Скибочки білого хліба залийте молоком. Розімніть хліб, перетворюючи його на кашку. Зелену цибулю подрібніть. Натріть на дрібній тертці сир. Додайте його і зелену цибулю до хліба. Всипте сіль, мелений перець, мускатний горіх і мелений коріандр. Перемішайте. Вбийте яйця і всипте панірувальні сухарі. Перемішайте.

Цибулю наріжте четвертинками. Викладіть її на дно форми, змащеної олією.

Руками, змоченими у воді, сформуйте з фаршу два великі рулети. Викладіть їх на цибулю.

Влийте у форму для запікання воду. Додайте горошинки запашного перцю та лавровий лист. Відправте в розігріту до 180 °С духовку на 60 хв.

Наріжте готовий рулет на порційні шматочки і подавайте з гарніром. Запечена картопля з пармезаном та травами – ідеальний варіант.

«Уют» №47-24.11.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *