Голубці з пекінської капусти

А ви знали, що голубці з пекінської капусти виходять набагато смачнішими, ніж із білокачанної? Такі рулетики набагато м’якші та ніжніші за смаком.

Голубці з пекінської капусти

Склад:

  • Капуста пекінська – 1 шт.,
  • курячий фарш – 500 г,
  • яйце – 1 шт.,
  • імбир – 1 ст. л.,
  • зелена цибуля – 15 г,
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.,
  • соєвий соус – 2 ст. л.,
  • перець чилі – 1 ч. л.,

Для заливки

  • Томатна паста – 2 ст. л.,
  • часник – 2 зубочка,
  • вода,
  • сіль.

Приготування

Візьміть качан пекінської капусти і відріжте йому тверду частину. Закип’ятіть у каструлі воду і по черзі занурте в окріп кожен лист не більше, ніж на 0,5 хв. Відкладіть їх охолоджуватися.

Тим часом приготуйте начинку. Курячий фарш перемішайте з яйцем і подрібненою зеленою цибулею, соєвим соусом і перцем чилі. Туди ж додайте натертий імбир і кукурудзяний крохмаль. Перемішайте.

На кожен розм’яклий лист викладіть по 1 ст. л. начинки. Скрутіть його в рулетик і складайте в казан.

Приготувати заливку. Для цього змішати томатну пасту, часник, сіль і воду. Залити голубці і поставити на плиту.

Варити на помірному вогні після закипання 5 хвилин.

Подавати з зеленню або сметаною.

« УЮТ» №29-16.07.2020

Читайте також: Голубчики мої

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *