Голубці з пекінської капусти
А ви знали, що голубці з пекінської капусти виходять набагато смачнішими, ніж із білокачанної? Такі рулетики набагато м’якші та ніжніші за смаком.

Склад:
- Капуста пекінська – 1 шт.,
- курячий фарш – 500 г,
- яйце – 1 шт.,
- імбир – 1 ст. л.,
- зелена цибуля – 15 г,
- кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.,
- соєвий соус – 2 ст. л.,
- перець чилі – 1 ч. л.,
Для заливки
- Томатна паста – 2 ст. л.,
- часник – 2 зубочка,
- вода,
- сіль.
Приготування
Візьміть качан пекінської капусти і відріжте йому тверду частину. Закип’ятіть у каструлі воду і по черзі занурте в окріп кожен лист не більше, ніж на 0,5 хв. Відкладіть їх охолоджуватися.
Тим часом приготуйте начинку. Курячий фарш перемішайте з яйцем і подрібненою зеленою цибулею, соєвим соусом і перцем чилі. Туди ж додайте натертий імбир і кукурудзяний крохмаль. Перемішайте.
На кожен розм’яклий лист викладіть по 1 ст. л. начинки. Скрутіть його в рулетик і складайте в казан.
Приготувати заливку. Для цього змішати томатну пасту, часник, сіль і воду. Залити голубці і поставити на плиту.
Варити на помірному вогні після закипання 5 хвилин.
Подавати з зеленню або сметаною.
« УЮТ» №29-16.07.2020
Читайте також: Голубчики мої