Господині на замітку

* * *

Відокремити жовток від білка простіше простого: розбийте яйце на тарілку. Потім візьміть порожню пластикову пляшку, трохи стисніть, щоб вийшла частина повітря, піднесіть до жовтка, і він легко втягнеться у пляшку.

Як відокремити жовток від білка

* * *

Якщо вам потрібно відміряти потрібну кількість меду за допомогою мірної ложки чи склянки, попередньо змастіть інструмент олією, щоб мед на ньому не залишився.

* * *

Щоб отримати з апельсина чи лимона більше соку, покатайте їх по столу перш ніж розрізати.

* * *

Для того, щоб біле вино залишалося холодним, заморозьте виноградини і використовуйте їх замість кубиків льоду.

  «УЮТ» №17-23.04.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *