Гострий овочевий салат
Простий гострий овочевий салат з мінімумом інгредієнтів, але прекрасним смаком. Якщо додати солодкий перець різних кольорів – то салат вийде ще й дуже красивим.
Такий салат відмінно підійде не тільки до м’ясних страв, а й до картоплі, плову, пасти.
Склад:
- Капуста – 300 г,
- морква – 1 шт.,
- солодкий перець – 2 шт.,
- огірки – 4 шт.,
- зелень – 1 пучок,
- часник – 1 зубчик,
- гострий червоний мелений перець – 1/4 ч. л.,
- мелений коріандр – 1/4 ч. л.,
- олія – 30 мл,
- яблучний оцет – 1 ст. л.,
- соєвий соус – 2 ч. л.,
- цукор – 1/2 ч. л.,
- сіль.
Приготування
Капусту дрібно нашаткувати. Моркву і перець очистити. Моркву натерти на тертці для корейської моркви. Перець і огірки нарізати соломкою. Зелень вимити і подрібнити, часник подрібнити.
У салатнику з’єднати всі овочі, зелень і часник, трохи посолити.
У піалі змішати гострий перець і мелений коріандр.
На сковороді розігріти олію і вилити її до спецій. Перемішати, додати оцет, соєвий соус і цукор, ще раз перемішати. Соусом заправити салат.
«Погляд часу» №29 -15.07.2021