Гострий овочевий салат

Простий гострий овочевий салат з мінімумом інгредієнтів, але прекрасним смаком. Якщо додати солодкий перець різних кольорів – то салат вийде ще й дуже красивим.

Такий салат відмінно підійде не тільки до м’ясних страв, а й до картоплі, плову, пасти.

Гострий овочевий салат

Склад:

  • Капуста – 300 г,
  • морква – 1 шт.,
  • солодкий перець – 2 шт.,
  • огірки – 4 шт.,
  • зелень – 1 пучок,
  • часник – 1 зубчик,
  • гострий червоний мелений перець – 1/4 ч. л.,
  • мелений коріандр – 1/4 ч. л.,
  • олія – 30 мл,
  • яблучний оцет – 1 ст. л.,
  • соєвий соус – 2 ч. л.,
  • цукор – 1/2 ч. л.,
  • сіль.

Приготування

Капусту дрібно нашаткувати. Моркву і перець очистити. Моркву натерти на тертці для корейської моркви. Перець і огірки нарізати соломкою. Зелень вимити і подрібнити, часник подрібнити.

У салатнику з’єднати всі овочі, зелень і часник, трохи посолити.

У піалі змішати гострий перець і мелений коріандр.

На сковороді розігріти олію і вилити її до спецій. Перемішати, додати оцет, соєвий соус і цукор, ще раз перемішати. Соусом заправити салат.

«Погляд часу» №29 -15.07.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *