Гречана запіканка з фаршем

Гречана запіканка з фаршем готується дуже просто. Виходить і гарнір, і м’ясо готуються в одній формі – це заощаджує ваш час.

Гречана запіканка з фаршем

Склад:

  • Гречка – 1 скл.,
  • вода – 2 скл.,
  • морквина,
  • цибулина,
  • твердий сир – 100 г,
  • фарш – 300 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • олія,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Зваріть гречку.

Дрібно наріжте цибулю і натріть моркву на великій тертці. Смажте все на сковороді до готовності. Змішайте смажені овочі з фаршем. Посоліть, поперчіть, додайте улюблені приправи.

У форму для випічки викладіть шар гречки, потім – фарш із овочами, далі – знову гречка, доки не закінчаться всі інгредієнти.

Натріть сир на дрібній тертці, вбийте яйця і змішайте в однорідну масу. Поступово вилийте суміш на гречану заготовку. Випікайте страву в духовці 35 хв. при 180 °С.

При подачі прикрасьте зеленню.

«Уют» №12-23.03.2023  

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *