Гречана запіканка з фаршем
Гречана запіканка з фаршем готується дуже просто. Виходить і гарнір, і м’ясо готуються в одній формі – це заощаджує ваш час.

Склад:
- Гречка – 1 скл.,
- вода – 2 скл.,
- морквина,
- цибулина,
- твердий сир – 100 г,
- фарш – 300 г,
- яйця – 2 шт.,
- олія,
- сіль,
- перець.
Приготування
Зваріть гречку.
Дрібно наріжте цибулю і натріть моркву на великій тертці. Смажте все на сковороді до готовності. Змішайте смажені овочі з фаршем. Посоліть, поперчіть, додайте улюблені приправи.
У форму для випічки викладіть шар гречки, потім – фарш із овочами, далі – знову гречка, доки не закінчаться всі інгредієнти.
Натріть сир на дрібній тертці, вбийте яйця і змішайте в однорідну масу. Поступово вилийте суміш на гречану заготовку. Випікайте страву в духовці 35 хв. при 180 °С.
При подачі прикрасьте зеленню.
«Уют» №12-23.03.2023