Грузинський суп харчо

Найбільш вдалі поєднання м’яса, овочів і спецій ви зможете зустріти саме тут. Якщо ви ще жодного разу не куштували грузинський суп харчо, не втрачайте час!

Грузинський суп харчо

Склад:

  • Свинина – 600 г,
  • вода – 3 л,
  • цибулина, морква – 2 шт.,
  • часник – 3 зуб.,
  • томатна паста – 3 ст. л.,
  • аджика – 1 ч. л.,
  • червоний перець мелений – 0,5 ч. л.,
  • суміш перців – 0,5 ч. л.,
  • часниковий порошок – 0,5 ч. л.,
  • рис – 250 г,
  • сіль,
  • кріп,
  • петрушка.

Приготування

Наріжте свинину кубиками й обсмажте на розігрітій з олією сковороді до рум’яності.

Налийте в каструлю воду і додайте м’ясо. Варіть на великому вогні, поки вода не закипить.

Потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте не менше години.

Наріжте моркву півкільцями, а кружечки цибулі – на четвертинки, подрібніть зелень і часник.

Обсмажуйте спершу цибулю до золотистого кольору. Потім додайте моркву, через 3 хв. – часник, а ще через хвилину – зелень. Через хвилину додайте 5 ст. л. бульйону і томатну пасту до овочів, перемішайте. Додайте аджику, спеції і сіль, знову добре перемішайте.

Тушкуйте заправку 20 хв. на маленькому вогні під кришкою.

Промийте рис і всипте його в бульйон, варіть 10 хв.

Після цього додайте заправку і варіть ще 10 хв.

У кінці додайте ще трохи зелені. Суп готовий.

« УЮТ» №29-16.07.2020

Читайте також: Класичний суп-харчо

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

1 коментар до “Грузинський суп харчо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *