Грибний суп із кмином
Смачний, ароматний і наваристий грибний суп із кмином приготувати дуже легко. Та й часу цей процес не займе багато.

Склад:
- Печериці – 300 г,
- морква – 3 шт.,
- вершкове масло – 2 ст. л.,
- кмин – ¼ ч. л.,
- курячий бульйон – 4 ст. л.,
- цибулина,
- оцет – 1 ст. л.,
- сметана – 1/3 скл.,
- сіль,
- перець,
- свіжа зелень.
Приготування
Моркву розріжте уздовж на 4 частини і наріжте на шматки по 2,5 см. Цибулину наріжте дрібними кубиками. Печериці тонко наріжте.
У сковороді з високим бортиком або каструлі розтопіть вершкове масло і підсмажте кмин до появи аромату 1-2 хв.
Потім в ємність із кмином додайте гриби, посоліть і поперчіть. Протушкуйте 5-7 хв.
Туди ж додайте бульйон і моркву, доведіть до кипіння. Варіть 10-15 хв.
В іншій ємності замаринуйте цибулю – для цього потрібно змішати цибулю, оцет і дрібку солі.
Також для цієї страви окремо підсмажте хліб.
Коли суп звариться, покладіть до нього мариновану цибулю, свіжу зелень і сметану.
Суп подавайте з грінками.
«УЮТ» №5-28.01.2021