Грибний суп із кмином

Смачний, ароматний і наваристий грибний суп із кмином приготувати дуже легко. Та й часу цей процес не займе багато.

Грибний суп із кмином

Склад:

  • Печериці – 300 г,
  • морква – 3 шт.,
  • вершкове масло – 2 ст. л.,
  • кмин – ¼ ч. л.,
  • курячий бульйон – 4 ст. л.,
  • цибулина,
  • оцет – 1 ст. л.,
  • сметана – 1/3 скл.,
  • сіль,
  • перець,
  • свіжа зелень.

Приготування

Моркву розріжте уздовж на 4 частини і наріжте на шматки по 2,5 см. Цибулину наріжте дрібними кубиками. Печериці тонко наріжте.

У сковороді з високим бортиком або каструлі розтопіть вершкове масло і підсмажте кмин до появи аромату 1-2 хв.

Потім в ємність із кмином додайте гриби, посоліть і поперчіть. Протушкуйте 5-7 хв.

Туди ж додайте бульйон і моркву, доведіть до кипіння. Варіть 10-15 хв.

В іншій ємності замаринуйте цибулю – для цього потрібно змішати цибулю, оцет і дрібку солі.

Також для цієї страви окремо підсмажте хліб.

Коли суп звариться, покладіть до нього мариновану цибулю, свіжу зелень і сметану.

Суп подавайте з грінками.

 «УЮТ» №5-28.01.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *