Ікра із сушених грибів на зиму

Ікра із сушених грибів на зиму
Ікра із сушених грибів на зиму

Підійдуть будь-які трубчасті дари лісу – маслюки, білі, підосичники. Можна їх змішати – буде ще смачніше.

Замочіть грибочки на ніч у великій кількості води, потім відваріть протягом години, відкиньте на друшляк і пропустіть через м’ясорубку. У цей фарш додайте попередньо добре підсмажену цибулю, трохи олії, солі на свій смак, трішки оцту й бульйону, що залишився від варіння. Пропорції не важливі – робіть усе на свій смак. Дуже легко й просто. Ікра вийде чорна, масляниста, ароматна!

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *