Італійський салат «Зимовий сон»

Він стане родзинкою святкового столу і улюбленцем усієї сім’ї.
- Куряче філе – 250 г,
- апельсин – 2 шт.,
- огірок,
- броколі – 200 г,
- йогурт – 50 г,
- сіль,
- чорний мелений перець.
Броколі розберіть на суцвіття і відріжте ніжки. Наберіть у каструлю води, трохи посоліть і опустіть спочатку ніжки, а через 5 хв. – суцвіття. Проваріть ще пару хвилин, потім дістаньте і дайте охолонути.
Огірок наріжте кубиками. Апельсини помийте, розріжте навпіл і акуратно витягніть м’якоть (так, щоб не пошкодити шкірки) і теж дрібно наріжте. Частину остиглої капусти подрібніть ножем. Куряче філе відваріть. Наріжте його невеликими кубиками.
Усі інгредієнти висипте в глибоку миску, додайте йогурт, спеції і добре перемішайте. Салат розкладіть у шкірку від апельсинів і прикрасьте суцвіттями броколі, журавлиною або зернами граната. «Зимовий сон» можна подати як порційно, так і на великому блюді.