Кабачки по-корейськи на зиму

кабачки по корейскі

  • Кабачки – 3 кг,
  • морква – 0,5 кг,
  • цибуля ріпчаста – 0,5 кг,
  • перець болгарський – 400-500 г,
  • часник – 150 г,
  • цукор (пісок) – 1 скл.,
  • олія – 1 скл.,
  • оцет столовий – 1 скл,
  • сіль – 2 ст. л.,
  • спеції – за смаком,
  • бажано – набір для приготування корейської моркви.

Всі овочі помити, почистити цибулю і моркву. З кабачків бажано зчистити шкірку. Після цього всі овочі потрібно подрібнити, нарізавши їх соломкою (або натерши на спеціальній тертці для моркви по-корейськи). Часник подрібнити.

Скласти отримані овочі в об’ємну тару і залити маринадом. Перемішати масу так, щоб маринад проник усюди, і залишити отриманий салат на 3-4 год., щоб настоявся.

Повикладати кабачки по-корейськи у банки і простерилізувати їх. Для півлітрових заготовок вистачить 15 хв. теплової обробки, для об’єму в 0,7 л цей час збільшується до третини години.

Дати охолонути закруткам. Для цього потрібно поставити їх у темне, але тепле місце, замотавши у ковдру, після чого їх необхідно переселити у льох або у холодильник.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

1 коментар до “Кабачки по-корейськи на зиму

Коментарі закриті.