Кабачки закусочні у сирній скоринці
Швидка і смачна страва з кабачків. Залишиться тільки підібрати соус на ваш смак.
- Кабачок – 1 шт.,
- сир твердий – 100 г,
- паприка солодка – 1/2 ч. л.,
- чебрець сухий – 1/2 ч. л.,
- базилік сухий – 1/2 ч. л.,
- сіль,
- перець чорний – за смаком,
- часник сухий – 1/2 ч. л.,
- яйце – 1 шт.,
- олія – 2 ст. л.
Молодий кабачок вимити і нарізати брусочками.
Сир натерти на дрібній тертці, змішати з усіма спеціями в одній мисці. Перемешати.
В окрему миску розбити яйце і трохи розмішати його. Деко застелити папером і змастити олією. Кожний брусочок змастити яйцем за допомогою пензлика і занурити у суміші сиру і спецій.
Викласти брусочки на деко. Запікайти у заздалегідь розігрітій духовці при 180 °С, близько 25 хв. Останні 3 хв. включити верхній гриль, щоб утворилася золотава, хрустка скоринка.
Подавати брусочки з улюбленим соусом.
Сповіщення: Рецепти з кабачків | Газета "Уют"