Кабачкова піца

Сніданок із кабачків вийде чудовий: кабачкова піца на сковороді виходить такою смачною, що пальчики оближеш.

Кабачкова піца

Склад:

  • Кабачок,
  • яйце,
  • борошно – 2-3 ст. л.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • помідор,
  • моцарелла – 60 г,
  • орегано – 0,3 ч. л.,
  • сушений базилік – 0,3 ч. л.,
  • сіль.

Приготування

Кабачок вагою 250-300 г натріть на великій тертці. Всипте 0,3 ч. л. солі, перемішайте і залиште на 5 хв. Овоч повинен пустити сік.

У цей час наріжте помідор і кульку моцарелли кружечками. Відіжміть кабачок від рідини, вбийте яйце, всипте борошно та сіль, перемішайте до однорідності.

Розігрійте сковороду з олією і викладіть кабачкове тісто. Розрівняйте його в пласт, накрийте кришкою і смажте 4-5 хв. Переверніть млинець, викладіть сир та помідори, злегка посоліть та посипте спеціями. Знову накрийте кришкою та готуйте ще 3-4 хв.

Однозначно, така піца набагато корисніша за звичайну, адже замість основи з тіста у неї кабачковий млинець.

«Уют» №28-07.07.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *