Кабачкова піца
Сніданок із кабачків вийде чудовий: кабачкова піца на сковороді виходить такою смачною, що пальчики оближеш.

Склад:
- Кабачок,
- яйце,
- борошно – 2-3 ст. л.,
- олія – 2 ст. л.,
- помідор,
- моцарелла – 60 г,
- орегано – 0,3 ч. л.,
- сушений базилік – 0,3 ч. л.,
- сіль.
Приготування
Кабачок вагою 250-300 г натріть на великій тертці. Всипте 0,3 ч. л. солі, перемішайте і залиште на 5 хв. Овоч повинен пустити сік.
У цей час наріжте помідор і кульку моцарелли кружечками. Відіжміть кабачок від рідини, вбийте яйце, всипте борошно та сіль, перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковороду з олією і викладіть кабачкове тісто. Розрівняйте його в пласт, накрийте кришкою і смажте 4-5 хв. Переверніть млинець, викладіть сир та помідори, злегка посоліть та посипте спеціями. Знову накрийте кришкою та готуйте ще 3-4 хв.
Однозначно, така піца набагато корисніша за звичайну, адже замість основи з тіста у неї кабачковий млинець.
«Уют» №28-07.07.2022