Кабачкове рагу
- Цукіні чи кабачки – 2 шт.,
- баклажан,
- болгарський перець –2 шт.,
- цибулина,
- зелень (кріп, петрушка),
- часник – 2 зубчики,
- олія – 2 ст. л.,
- чорний мелений перець,
- сіль – за смаком.
Кабачки порізати великими шматочками. Баклажан порізати дрібніше, посолити і замочити на 30 хв. у воді, щоб пішла гіркота. Болгарський перець порізати великою соломкою. Дрібно порізати цибулю. Подрібнити зелень, часник.
У розігрітій олії спасерувати цибулю і додати до неї баклажани і болгарський перець. Накрити кришкою і тушкувати 5 хв. Потім додати до овочів кабачки й обсмажувати іще 5-7 хв. Стежити за тим, щоб викіпала зайва рідина, але овочі не пригорали.
Наприкінці посолити, поперчити, додати зелень і часник.