Кабачкове рагу

Кабачкове рагу

  • Цукіні чи кабачки – 2 шт.,
  • баклажан,
  • болгарський перець –2 шт.,
  • цибулина,
  • зелень (кріп, петрушка),
  • часник – 2 зубчики,
  • олія – 2 ст. л.,
  • чорний мелений перець,
  • сіль – за смаком.

Кабачки порізати великими шматочками. Баклажан порізати дрібніше, посолити і замочити на 30 хв. у воді, щоб пішла гіркота. Болгарський перець порізати великою соломкою. Дрібно порізати цибулю. Подрібнити зелень, часник.

У розігрітій олії спасерувати цибулю і додати до неї баклажани і болгарський перець. Накрити кришкою і тушкувати 5 хв. Потім додати до овочів кабачки й обсмажувати іще 5-7 хв. Стежити за тим, щоб викіпала зайва рідина, але овочі не пригорали.

Наприкінці посолити, поперчити, додати зелень і часник.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest