Кабачковий рулет

Кабачковий рулет

  • Кабачки – 600 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • борошно – 5 ст. л.,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • сіль – за смаком,
  • кріп – 0,5 пучка.
  • Для начинки: морква – 1 шт.,
  • часник – 2-3 зубчики,
  • сіль – за смаком,
  • майонез – 3-4 ст. л.

Кабачки натерти на крупній тертці. Посолити їх і залишити хвилин на 20, щоб вони пустили сік. Віджати з кабачків сік. Збити яйця. Додати кабачки, дрібно нарізаний кріп, розпушувач, сіль і борошно. Борошно додавати поступово. Тісто не повинно бути занадто рідким і розтікатися по деку. (Якщо тісто вийшло рідким, додайте додатково ще одну столову ложку борошна.)

Деко застелити пергаментом, добре змастити олією.

Розподілити кабачкову масу. Випікати 30-40 хв. при температурі 180 °С. Тісто може підніматися нерівномірно, але при охолодженні воно вирівнюється.

Приготувати начинку. Моркву натерти на дрібній тертці. Часник подрібнити, додати до моркви. Посолити і додати майонез. Добре перемішати. Рівномірно розподілити начинку по основі і закрутити у рулет. Кабачковий рулет готовий. Нарізати порційними шматками і подавати до столу.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest