Кабачковий торт із грибами та сиром

Ця страва виходить ніжною і м’якою. У розрізі справжній торт.

Кабачковий торт із грибами та сиром

Склад:

  • Кабачок – 0,5 кг,
  • молоко – 200 мл,
  • кефір – 200 мл,
  • яйця – 2 шт.,
  • борошно – 250 г,
  • сода – 0,5 ч. л.,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • олія – 1 ст. л.,
  • цибуля – 2 шт.,
  • морква,
  • печериці – 7 шт.,
  • сир – 150 г,
  • часник – 6 зуб.,
  • майонез – 50 г.

Приготування

Кабачки натріть на дрібній тертці. Відіжміть зайву рідину. Додайте до м’якоті яйця, кефір, соду та молоко. Перемішайте. По 1 ст. л. вмішайте в масу борошно. Замісіть тісто середньої густоти. Додайте до нього олію і сіль. Швидко перемішайте й одразу ж готуйте млинці. Як тільки ви додасте сіль у тісто, кабачки почнуть виділяти рідину. Тому зволікати не можна.

Для начинки подрібніть цибулю та гриби. Моркву натріть на дрібній тертці. Продукти обсмажте окремо, а потім з’єднайте їх у блендері. Туди ж відправте сир. Подрібніть масу.

Зберіть торт. Для цього викладіть млинці один на одного, попередньо перемастивши кожен майонезом, виклавши трохи подрібненого часнику та грибної начинки. Торт прикрасьте за смаком.

«Уют» №27-30.06.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *