Кабачковий торт із грибами та сиром
Ця страва виходить ніжною і м’якою. У розрізі справжній торт.
Склад:
- Кабачок – 0,5 кг,
- молоко – 200 мл,
- кефір – 200 мл,
- яйця – 2 шт.,
- борошно – 250 г,
- сода – 0,5 ч. л.,
- сіль – 1 ч. л.,
- олія – 1 ст. л.,
- цибуля – 2 шт.,
- морква,
- печериці – 7 шт.,
- сир – 150 г,
- часник – 6 зуб.,
- майонез – 50 г.
Приготування
Кабачки натріть на дрібній тертці. Відіжміть зайву рідину. Додайте до м’якоті яйця, кефір, соду та молоко. Перемішайте. По 1 ст. л. вмішайте в масу борошно. Замісіть тісто середньої густоти. Додайте до нього олію і сіль. Швидко перемішайте й одразу ж готуйте млинці. Як тільки ви додасте сіль у тісто, кабачки почнуть виділяти рідину. Тому зволікати не можна.
Для начинки подрібніть цибулю та гриби. Моркву натріть на дрібній тертці. Продукти обсмажте окремо, а потім з’єднайте їх у блендері. Туди ж відправте сир. Подрібніть масу.
Зберіть торт. Для цього викладіть млинці один на одного, попередньо перемастивши кожен майонезом, виклавши трохи подрібненого часнику та грибної начинки. Торт прикрасьте за смаком.
«Уют» №27-30.06.2022