Кабачки, запечені в духовці з помідорами
Кабачки – той чарівний овоч, який можна їсти, не переживаючи за свою талію. А за цим рецептом вони готуються в духовці, що теж величезний плюс: вони зберігають максимум вітамінів і корисних речовин.

Склад:
- Кабачок – 2 шт.,
- помідор – 2 шт.,
- олія,
- йогурт – 160 г,
- сіль,
- перець,
- кріп,
- часник – 2 зуб.,
- твердий сир – 100 г.
Приготування
Підготуйте овочі для запікання: вимийте їх і наріжте товстими кружечками.
Нагрійте духовку до 200 °С. Деко застеліть пергаментом, змастіть його олією. Викладіть кабачки, повністю заповнивши деко. На кожен кружечок кабачка покладіть кільце помідора.
У невеликій ємності змішайте йогурт, сіль, перець, подрібнений кріп, часник і тертий сир. Ретельно перемішайте.
Викладіть по ложці соусу поверх помідорів і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Випікайте 30 хв.
Зверху посипати подрібненим кропом.
«Уют» №25-17.06.2021