Кабачки, запечені в духовці з помідорами

Кабачки – той чарівний овоч, який можна їсти, не переживаючи за свою талію. А за цим рецептом вони готуються в духовці, що теж величезний плюс: вони зберігають максимум вітамінів і корисних речовин.

Кабачки, запечені в духовці з помідорами

Склад:

  • Кабачок – 2 шт.,
  • помідор – 2 шт.,
  • олія,
  • йогурт – 160 г,
  • сіль,
  • перець,
  • кріп,
  • часник – 2 зуб.,
  • твердий сир – 100 г.

Приготування

Підготуйте овочі для запікання: вимийте їх і наріжте товстими кружечками.

Нагрійте духовку до 200 °С. Деко застеліть пергаментом, змастіть його олією. Викладіть кабачки, повністю заповнивши деко. На кожен кружечок кабачка покладіть кільце помідора.

У невеликій ємності змішайте йогурт, сіль, перець, подрібнений кріп, часник і тертий сир. Ретельно перемішайте.

Викладіть по ложці соусу поверх помідорів і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Випікайте 30 хв.

Зверху посипати подрібненим кропом.

«Уют» №25-17.06.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *