Качка у «фруктовій шубі»

Ароматна, соковита, неймовірно смачна качка у «фруктовій шубі», що тане в роті – чудове частування для будь-якого святкового столу.

Качка у «фруктовій шубі»

Склад:

  • Половина тушки качки,
  • велике яблуко,
  • 150 г чорносливу,
  • цедра апельсина,
  • сіль,
  • спеції,
  • молоко – для замочування.

Приготування

Качку на ніч замочити в молоці (за бажанням). Натерти сіллю, спеціями й покласти в пакет для запікання разом із великими шматочками яблука. Поставити в духовку, розігріту до 200 °С, на 1,5 год.

Опісля дістати качку з рукава й покласти у форму для запікання.

Шматки яблука перекласти в блендер, додати цедру апельсина і чорнослив. Усе збити – вийде густий соус.

Змастити соусом качку й запікати щонайменше годину при температурі 160 °С.

«Погляд часу» №4-20.01.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.