Какао: у чому користь

Помилково какао вважають дитячим напоєм та часто відмовляють собі в насолоді. А дарма, адже це чудове джерело білків, калію, цинку, клітковини, заліза, магнію, фосфору та інших поживних речовин.

Какао: у чому користь

Завадити швидкому старінню та зношенню клітин може цей солодкий та смачний напій. Усе завдяки вмісту антиоксидантів, які впливають на тривалість життя. У боротьбі з віковими захворюваннями мозку допоможуть поліфеноли, що є у складі. Вони покращують кровообіг у мозок, що сприяє покращенню пам’яті та стимулює роботу органу. Особливо варто звернути увагу на какао людям старше 50 років, адже це смачна та якісна профілактика хвороби Альцгеймера.

Вплине какао і на ваш настрій, а точніше, вміло його покращить. Усе через уміст дофаміну – гормону задоволення. А вживання напою під час кашлю покращить термообмін та полегшить симптоми захворювання.

Антиоксиданти какао ефективно захищають шкіру від надмірного ультрафіолету і запобігають старінню. Цей продукт можна не лише споживати, але й додавати у маски для обличчя.

Обираючи какао, зверніть увагу на склад на упакуванні: якісне какао не повинне містити сухого молока, цукру чи інших домішок.

Вживаємо продукт не лише як напій, аби збільшити його присутність у раціоні: додайте какао у каші та пудинги.

  «Погляд часу» №19-11.05.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *