Кальмари, тушковані у сметані

Кальмари, тушковані у сметані
Кальмари, тушковані у сметані

Дві-три розморожені тушки кальмарів треба залити невеликою кількістю води з сіллю. У цій воді добре знімається плівка і виймаються нутрощі. Ще раз обполоснути і нарізати кільцями чи соломкою.

Середню цибулину очистити і нарізати соломкою. На сковороді розігріти столову ложку олії. Викласти цибулю і смажити її на середньому вогні до золотистого кольору. Посипати трохи борошном, перемішати, додати 200 г сметани і довести до кипіння при безперервному помішуванні.

У цей соус викласти підготовлені кальмари. Перемішати, накрити кришкою, тушкувати кальмари у сметані 5-6 хв. У кінці можна додати по щіпці паприки і дрібно порізаної зелені. Кальмари, тушковані у сметані, готові.

Приємного апетиту!

В. І. Мельникова, м. Лисичанськ

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *