Капусняк із пшоном

Свинячі ребра, традиційні овочі, чимала кількість олії та хороші спеції – інгредієнти багатого частування. А пшоно робить його ще й оригінальним.
- Свинячі ребра – 400 г,
- вода – 3 л,
- картопля – 500 г,
- цибуля – 2 шт.,
- морква – 2 шт.,
- квашена капуста – 400 г,
- пшоно – 0,5 скл.,
- соняшникова олія – 50 мл,
- цукор,
- чорний мелений перець,
- сіль,
- лавровий лист – 2 шт.,
- кріп – 0,5 пучка.
Помістіть ребра в глибоку каструлю. Залийте водою. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Додайте до ребер одну очищену цибулину. Варіть годину. Потім додайте очищену картоплю і варіть ще 30 хв. Дістаньте картоплю й розімніть її. Додайте в каструлю пшоно, лавровий лист, капусту. Варіть усе до готовності пшона.
Подрібніть другу цибулину, натріть усю моркву на тертці. Обсмажте овочі. Дістаньте з бульйону цілу цибулину. Заправте бульйон засмажкою. Додайте картоплю, рубану зелень, сіль, цукор, перець за смаком. Варіть до готовності. Дайте українському капусняку із пшоном настоятися 20 хв .