Капусняк із пшоном

Капусняк із пшоном
Капусняк із пшоном

Свинячі ребра, традиційні овочі, чимала кількість олії та хороші спеції – інгредієнти багатого частування. А пшоно робить його ще й оригінальним.

  • Свинячі ребра400 г,
  • вода3 л,
  • картопля500 г,
  • цибуля2 шт.,
  • морква2 шт.,
  • квашена капуста400 г,
  • пшоно0,5 скл.,
  • соняшникова олія50 мл,
  • цукор,
  • чорний мелений перець,
  • сіль,
  • лавровий лист2 шт.,
  • кріп0,5 пучка.

Помістіть ребра в глибоку каструлю. Залийте водою. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Додайте до ребер одну очищену цибулину. Варіть годину. Потім додайте очищену картоплю і варіть ще 30 хв. Дістаньте картоплю й розімніть її. Додайте в каструлю пшоно, лавровий лист, капусту. Варіть усе до готовності пшона.

Подрібніть другу цибулину, натріть усю моркву на тертці. Обсмажте овочі. Дістаньте з бульйону цілу цибулину. Заправте бульйон засмажкою. Додайте картоплю, рубану зелень, сіль, цукор, перець за смаком. Варіть до готовності. Дайте українському капусняку із пшоном настоятися 20 хв .

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *