Капуста з фаршем та овочами
Капуста з фаршем та овочами – одне з улюблених поєднань у нашій кухні.

Склад:
- Цибуля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Фарш 450 г.
- Сіль 0,5 ч. л.
- Перець 0,5 ч. л.
- Паприка 0,5 ч. л.
- Капуста 450 г.
- Томатний соус 250 мл.
- Петрушка.
- Олія.
Приготування
Наріжте цибулю кубиками і обсмажте її на сковороді, розігрітій із олією.
Моркву натріть на великій тертці, додайте|добавляйте| до цибулі і обсмажуйте разом.
Також до овочів натріть часник.
Наріжте помідор маленькими кубиками і додайте його до жару, перемішайте.
Всипте фарш, додайте чорний перець, сіль, паприку та томатний соус. Перемішайте інгредієнти та тушкуйте їх на повільному вогні півгодини.
Наріжте капусту і додайте її в страву. Перемішайте та продовжуйте гасити ще 15 хв.
Порубайте петрушку і прикрасьте блюдо під час подачі.
«УЮТ» №42-20.10.2022