Капуста з фаршем та овочами

Капуста з фаршем та овочами – одне з улюблених поєднань у нашій кухні.

Капуста з фаршем та овочами

Склад:

  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Фарш 450 г.
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Перець 0,5 ч. л.
  • Паприка 0,5 ч. л.
  • Капуста 450 г.
  • Томатний соус 250 мл.
  • Петрушка.
  • Олія.

Приготування

Наріжте цибулю кубиками і обсмажте її на сковороді, розігрітій із олією.

Моркву натріть на великій тертці, додайте|добавляйте| до цибулі і обсмажуйте разом.

Також до овочів натріть часник.

Наріжте помідор маленькими кубиками і додайте його до жару, перемішайте.

Всипте фарш, додайте чорний перець, сіль, паприку та томатний соус. Перемішайте інгредієнти та тушкуйте їх на повільному вогні півгодини.

Наріжте капусту і додайте її в страву. Перемішайте та продовжуйте гасити ще 15 хв.

Порубайте петрушку і прикрасьте блюдо під час подачі.

«УЮТ» №42-20.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *