Капуста з ковбасками

Капуста з ковбасками

Повсякденна їжа повинна бути швидкою і простою у приготуванні, і в той же час досить економною. Капуста з ковбасками однозначно відповідає всім цим критеріям, до того ж вона дуже смачна.

Радимо готувати відразу багато, ситної капусти вистачить на кілька днів. Мисливські ковбаски додадуть страві приємний аромат копченостей. Це поєднання перевірене роками. А до досконалості капусту доведе ложечка запашного кмину.

Склад:

  • Капуста – 700 г,
  • морква – 250 г,
  • цибуля – 2 шт.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • мисливські ковбаски – 80 г,
  • сосиски – 2 шт.,
  • сіль – 0,5 ч. л.,
  • кріп – 0,25 пуч.,
  • курячий бульйон – 300 мл,
  • кмин – 1 ч. л.

Приготування:

Подрібнюємо цибулю, шаткуємо капусту і натираємо моркву на великій тертці.

Пересипаємо все у глибоку сковороду і готуємо на середньому вогні, помішуючи. Коли капуста трохи зменшиться в об’ємі, додаємо бульйон і соняшникову олію, добре перемішуємо.

Нарізаємо сосиски і ковбаски і відправляємо до овочів. Додаємо кмин.

Тушкуємо капусту під кришкою 15-20 хв. на мінімальному вогні. У кінці додаємо подрібнений кріп.

Страва стане ще смачнішою, якщо подати її зі сметаною.

«УЮТ» №9-27.02.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *