Капуста з ковбасками
Повсякденна їжа повинна бути швидкою і простою у приготуванні, і в той же час досить економною. Капуста з ковбасками однозначно відповідає всім цим критеріям, до того ж вона дуже смачна.
Радимо готувати відразу багато, ситної капусти вистачить на кілька днів. Мисливські ковбаски додадуть страві приємний аромат копченостей. Це поєднання перевірене роками. А до досконалості капусту доведе ложечка запашного кмину.
Склад:
- Капуста – 700 г,
- морква – 250 г,
- цибуля – 2 шт.,
- олія – 2 ст. л.,
- мисливські ковбаски – 80 г,
- сосиски – 2 шт.,
- сіль – 0,5 ч. л.,
- кріп – 0,25 пуч.,
- курячий бульйон – 300 мл,
- кмин – 1 ч. л.
Приготування:
Подрібнюємо цибулю, шаткуємо капусту і натираємо моркву на великій тертці.
Пересипаємо все у глибоку сковороду і готуємо на середньому вогні, помішуючи. Коли капуста трохи зменшиться в об’ємі, додаємо бульйон і соняшникову олію, добре перемішуємо.
Нарізаємо сосиски і ковбаски і відправляємо до овочів. Додаємо кмин.
Тушкуємо капусту під кришкою 15-20 хв. на мінімальному вогні. У кінці додаємо подрібнений кріп.
Страва стане ще смачнішою, якщо подати її зі сметаною.
«УЮТ» №9-27.02.2020