Капустяні млинці з фаршем

Особливо смачні такі млинці з молоденької капусти. Виходять ніжними і швидко готуються.

Капустяні млинці з фаршем

Склад:

  • Капуста – 450 г,
  • яйця – 5 шт.,
  • сіль – 1,25 ч. л.,
  • перець,
  • часниковий порошок – 0,5 ч. л.,
  • булгур – 100 г,
  • курячий фарш – 300 г,
  • цибулина, часник – 1-2 зуб.,
  • хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.,
  • вода – 0,5 скл.,
  • томатна паста – 50-70 г,
  • борошно – 3 ст. л.

Приготування

Капусту тонко нашаткуйте. Додайте до неї 0,5 ч. л. солі і помніть руками. Тепер до капусти додайте подрібнену зелень, яйця, борошно, перець і сушений часник. Перемішайте.

Тісто перемішуйте кожного разу, перед тим, як викласти його на сковороду.

Тим часом розігрійте на сковороді олію і викладіть порцію капустяного тіста. Розподіліть тісто, смажте його з обох сторін. Як тільки млинець підрум’яниться, знімайте його. Таким чином ви приготуєте 6-8 млинців.

Для начинки використовують заздалегідь зварений булгур і м’ясний фарш.

Змішайте фарш із булгуром, за смаком додайте перець і хмелі-сунелі. Перемішайте все. Викладіть 1 ст. л. начинки на капустяний млинець. Розподіліть її, а сам млинець скрутіть у трубочку. Таким же чином сформуйте й інші млинці.

Їх усі розріжте навпіл і викладіть на сковороду. Залийте млинці заливкою. Для неї змішайте томатну пасту з водою, сіллю і перцем.

Накрийте страву кришкою, поставте її на плиту. Томіть млинці на мінімальному вогні 30-35 хв. Подавайте страву до столу ще гарячою.

Уют»  №32-5.08.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *