Капустяний рулет із фаршем
Апетитний вигляд і чудовий аромат зроблять капустяний рулет із фаршем частим гостем на вашому столі.

Склад:
- Капуста – 1 шт.,
- свинина – 300 г,
- молоко – 50 мл,
- манка – 2 ст. л.,
- цибулина,
- яйце,
- борошно – 2 ст. л.,
- сметана – 100 мл,
- олія – 1,5 ст. л.,
- сіль,
- перець.
Приготування
Добре подрібніть капусту. Перекладіть у каструлю і залийте молоком і соняшниковою олією.
Тушкуйте на повільному вогні до напівготовності капусти. Тонкою цівкою всипте манку, помішуючи. Слідкуйте, щоб не з’явилися грудочки. Тушкуйте під кришкою 10 хв. У кінці додайте яйце, перемішайте і зніміть із вогню.
Пропустіть м’ясо і цибулю через м’ясорубку. Обсмажте фарш на невеликій кількості соняшникової олії. Приправте сіллю і перцем.
На рушник або плівку викладіть тушковану капусту і розрівняйте в прямокутний пласт. Зверху розподіліть фарш. Зкрутіть рулет і перенесіть на деко.
Змішайте сметану з борошном і змастіть рулет. Розігрійте духовку до 180 ℃ і запікайте 20-25 хв.
«УЮТ» №31-30.07.2020
Читайте також: Рулет з сиру і кабачків