Капустяний рулет із фаршем

Апетитний вигляд і чудовий аромат зроблять капустяний рулет із фаршем частим гостем на вашому столі.

Капустяний рулет із фаршем

Склад:

  • Капуста – 1 шт.,
  • свинина – 300 г,
  • молоко – 50 мл,
  • манка – 2 ст. л.,
  • цибулина,
  • яйце,
  • борошно – 2 ст. л.,
  • сметана – 100 мл,
  • олія – 1,5 ст. л.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Добре подрібніть капусту. Перекладіть у каструлю і залийте молоком і соняшниковою олією.

Тушкуйте на повільному вогні до напівготовності капусти. Тонкою цівкою всипте манку, помішуючи. Слідкуйте, щоб не з’явилися грудочки. Тушкуйте під кришкою 10 хв. У кінці додайте яйце, перемішайте і зніміть із вогню.

Пропустіть м’ясо і цибулю через м’ясорубку. Обсмажте фарш на невеликій кількості соняшникової олії. Приправте сіллю і перцем.

На рушник або плівку викладіть тушковану капусту і розрівняйте в прямокутний пласт. Зверху розподіліть фарш. Зкрутіть рулет і перенесіть на деко.

Змішайте сметану з борошном і змастіть рулет. Розігрійте духовку до 180 ℃ і запікайте 20-25 хв.   

 «УЮТ» №31-30.07.2020

Читайте також: Рулет з сиру і кабачків

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *