Капустяний салат по-новому

На перший погляд закуска здається звичайною, навіть банальною. Але вся хитрість криється в особливій заправці.

Капустяний салат по-новому

Склад:

  • Капуста – 400 г,
  • огірки – 1-2 шт.,
  • яйця – 4 шт.,
  • кріп – 0,5 пуч.,
  • петрушка – 0,5 пуч.,
  • сіль – 0,3 ч. л.,
  • сметана – 3 ст. л.,
  • гірчиця – 1 ч. л.,
  • олія.

Приготування

Наріжте капусту і складіть у глибоку миску. Наріжте огірок соломкою, а зелень подрібніть. Додайте інгредієнти до капусти.

Відваріть яйця і відокремте білки від жовтків. Білки наріжте соломкою і додайте до овочів.

Перетріть жовтки виделкою, змішавши з сіллю. Влийте олію і перемішайте. Додайте сметану та гірчицю, доведіть заправку до однорідності.

Залийте салат одержаним соусом і перемішайте, щоб заправка рівномірно розподілилася.

«Уют» №22-26.05.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *