Капустяний салат по-новому
На перший погляд закуска здається звичайною, навіть банальною. Але вся хитрість криється в особливій заправці.

Склад:
- Капуста – 400 г,
- огірки – 1-2 шт.,
- яйця – 4 шт.,
- кріп – 0,5 пуч.,
- петрушка – 0,5 пуч.,
- сіль – 0,3 ч. л.,
- сметана – 3 ст. л.,
- гірчиця – 1 ч. л.,
- олія.
Приготування
Наріжте капусту і складіть у глибоку миску. Наріжте огірок соломкою, а зелень подрібніть. Додайте інгредієнти до капусти.
Відваріть яйця і відокремте білки від жовтків. Білки наріжте соломкою і додайте до овочів.
Перетріть жовтки виделкою, змішавши з сіллю. Влийте олію і перемішайте. Додайте сметану та гірчицю, доведіть заправку до однорідності.
Залийте салат одержаним соусом і перемішайте, щоб заправка рівномірно розподілилася.
«Уют» №22-26.05.2022