Капустяний салат з апельсинами

Капустяний салат з апельсинами
Капустяний салат з апельсинами
  • 3 моркви, апельсин,
  • 1/2 лимона,
  • 3 яблука,
  • 400 г пекінської капусти,
  • олія,
  • сіль.

Дрібно наріжте капусту. Очистіть апельсин, зніміть із кожної часточки шкірку й наріжте цитрусові довільними шматочками.

Очистіть від шкірки яблука, видаліть серцевину, наріжте їх соломкою та збризніть лимонним соком. Змішайте підготовлені інгредієнти в салатнику.

Додайте натерту на крупній тертці моркву, заправте салат олією і гарненько все перемішайте.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.