Капустяний штрудель

Капустяний штрудель
Капустяний штрудель

«Погляд часу» №12-2019

Тоненько нашаткувати 400 г білокачанної капусти, змішати з 100 г подрібненого бекону чи фаршу й обсмажити все разом у сковороді 7-10 хв. Дати охолонути. Після цього додати до капусти три подрібнені варені яйця, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Розкатати 400 г готового листкового тіста, викласти капустяну начинку і згорнути широкий рулет – штрудель.

Деко змастити, припудрити трохи борошном і викласти рулет, зробивши при цьому зверху на ньому неглибокі надрізи ножем.

Штрудель пекти у розігрітій попередньо до 200 °С духовці 30-40 хв. Гарячий рулет слід змастити розтопленим вершковим маслом і дати йому охолонути.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *