Карасі в сухарях

Карасі в сухарях
Карасі в сухарях

Річкова риба цінується кулінарами за насичений смак і багатий аромат. Більшість господинь лякаються величезної кількості дрібних кісток, які можуть зіпсувати будь-яку, навіть найвишуканішу страву. Але ми знаємо, як позбутися кісток менше, ніж за хвилину, залишивши тушку цілою.

  • 5 карасів,
  • 0,5 лимона,
  • 100 г панірувальних сухарів,
  • сіль,
  • чорний мелений перець,
  • зелень,
  • соняшникова олія – за смаком.

Почистіть рибу. Тепер про головне: зробіть глибокі надрізи по всій тушці з двох сторін. Вони можуть бути ромбоподібними або паралельні один одному, тільки обов’язково глибокі, до самого хребта. Це дозволить дрібним кісткам пропектися і розчинитися. Обваляйте кожну рибку в панірувальних сухарях, струсіть зайве і викладіть на сильно розігріту сковороду з олією. Смажте 5-7 хвилин з кожного боку. Подавайте карасів у сухарях, окропивши їх соком лимона або просто з лимонними часточками. Прикрасьте страву зеленню. Смачного!

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *