Картопля по-селянськи

Для приготування картоплі по-селянськи, її не потрібно очищати від шкірки. Це надає страві особливого смаку. До того ж картопля по-селянськи є гарною заміною смаженій картоплі.
Склад:
- Картопля – 3-4 шт.,
- оливкова олія – 2 ст. л.,
- пармезан –0,5 скл.,
- часниковий порошок – 2 ч. л.,
- паприка – 2 ч. л.,
- італійські трави – 2 ч. л.,
- сіль.
Приготування:
Наріжте картоплю часточками і помістіть її у глибоку миску. Полийте оливковою олією і перемішайте. Посипте картоплю тертим пармезаном і знову перемішайте.
У невеликій мисці змішайте сіль, італійські трави, часниковий порошок і паприку. Посипте цією приправою картоплю, знову перемішайте.
На застелене фольгою деко викладіть картопляні часточки шкіркою вниз. Випікайте 40 хв. при температурі 200 ºС.
«УЮТ» №18-30.04.2020