Картопля по-селянськи

Картопля по-селянськи

Для приготування картоплі по-селянськи, її не потрібно очищати від шкірки. Це надає страві особливого смаку. До того ж картопля по-селянськи є гарною заміною смаженій картоплі.

Склад:

  • Картопля – 3-4 шт.,
  • оливкова олія – 2 ст. л.,
  • пармезан –0,5 скл.,
  • часниковий порошок – 2 ч. л.,
  • паприка – 2 ч. л.,
  • італійські трави – 2 ч. л.,
  • сіль.

Приготування:

Наріжте картоплю часточками і помістіть її у глибоку миску. Полийте оливковою олією і перемішайте. Посипте картоплю тертим пармезаном і знову перемішайте.

У невеликій мисці змішайте сіль, італійські трави, часниковий порошок і паприку. Посипте цією приправою картоплю, знову перемішайте. 

На застелене фольгою деко викладіть картопляні часточки шкіркою вниз. Випікайте 40 хв. при температурі 200 ºС.

 «УЮТ» №18-30.04.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *